top of page

Ik heb een boek geschreven. Een vrolijk yoga-inspiratie-kijk-en-doe-boek.

En ik ben aan het crowdfunden, daarom Whatsapp en Facebook en Instagram me een slag in de rondte. Omdat ik een knalhoog bedrag bij elkaar heb te halen en ik inmiddels weet dat crowdfunden best hard werken is.

Ik vind het niet de allerleukste tak van sport: elke dag weer iets posten (heb je haar weer met dat boek), om hulp vragen (je zou me ontzettend helpen....). Maar ik heb geleerd dat men 7 x mijn actie voorbij moet zien komen voordat dit een beetje binnenkomt. En dat klopt ook wel natuurlijk: hoe vaak scroll ik zelf niet een beetje glazig door Facebook.

Ik heb een groot bedrag nodig: €12000. Dat lijkt veel maar je bent er zo: vormgeving, illustraties, drukkosten, crowdfundingsacties, redactie, een website, een boekenbal. En als je €12000 nodig hebt moet je €12000 vragen, zeggen mijn spirivriendinnen.

Ik ben er met de crowdfunding nog lang niet maar weet je wat zo fijn is: ik heb zélf zoveel lol en vertrouwen in dit boek. Dit gaat zo zo zo'n leuk boek worden! Vol weetjes, vol wijsheid, je kunt yoga doen maar ook lekker niet, je kunt er leuke boekentips uit halen of een nieuw recept. Je kunt ervan leren of er om lachen.

En in het najaar organiseer ik een boekenbal waar je je boek kunt afhalen.

Nu al zin in!

Er hebben al heel veel mensen gedoneerd. Dat is fijn, dat vertrouwen en support.

Ik heb er nu al een heeeel happy Hart van!!


Maar ik ben er nog niet! Dus je helpt me enorm (is ie weer:-)) als je nu alvast m'n boek koopt! Het boek komt in het najaar uit, ook een leuk kerstcadeau voor je tante, je moeder en je zus. Echt heus!


Alle informatie vind je hier:: https://slag-boom.nl/project/happy-hartComments


bottom of page