top of page

LESSEN JANUARI 2023

KUNDALINIYOGA & ADEMREIS

Op de maandag van 19.30-21.00 uur geef ik kundaliniyoga in blokjes van 5 x.

De yoga zit nu vol maar als je je aanmeldt houd ik je op de hoogte wanneer er weer plek is. De kosten bedragen €75 voor 5 x.

Bij een ademreis werken we in rondes met de verbonden ademhaling (kort door de bocht: snel en veel 😊) en blijf je na elke ronde een tijdje uitgeademd. Bij elke ronde langer. En bij elke ronde zak je dieper. Je gaat naar een diepe meditatieve staat waarin je toegang krijgt tot het veld waar inzichten kunnen landen, waar je meer in contact komt met intuïtieve, creatieve delen van jezelf, je potentieel. Je tapt in in dat veld waar alles er is, alles mogelijk is, een eenheidsgevoel voorbij tijd en ruimte. Lekker op reis in jezelf. Heerlijk. 

Ik geef ongeveer eens per maand op de zondagochtend van 11.00-13.00 een ademreis.
Ik werk met een groep van 6 en de kosten zijn €20
Heb je belangstelling? Laat het me weten dan zet ik je op de lijst en houd ik je op de hoogte.

Waar: Ayurvedisch Instituut

Protonstraat 13-C

Groningen

Opgave via mail: info@happyhart.nu of Whapp: 06-20930627

in maart De Groene Week!!

Als je mee gaat doen...

 

Het is verplicht je eigen matje mee te nemen. En een flesje water is handig!

Als je echt van plan bent een fanatieke yogi te worden is een schapenvel een goede investering: qua materiaal, dikte en warmte dé ideale ondergrond.

Draag loszittende kleding en zorg dat je niet te zwaar gegeten hebt.

In het begin kunnen lessen zwaar aanvoelen qua lenigheid en uithoudingsvermogen. Daag jezelf uit én wees mild voor jezelf...

Aansprakelijkheid

Deelname aan de activiteiten van Agnesklinkert.nl geschiedt geheel op eigen risico. Respecteer je grenzen en forceer niets.

Je bent en blijft zelf verantwoordelijk.


Raadpleeg bij gezondheidsklachten altijd een arts
Overleg in geval van gezondheidsklachten met de arts of deelname aan betreffende activiteit raadzaam is.
Stel de docent voor aanvang van de les op de hoogte van eventuele gezondheidsklachten of andere fysieke bijzonderheden (bv. hoge bloeddruk, menstruatie-, spier- of gewrichtsklachten etc.). Mogelijk kan de docent individuele aanwijzingen geven, die van belang zijn.


Onderbreek bij klachten een activiteit (pijn, kramp, duizeligheid, misselijkheid etc.) en stel de docent hiervan direct in kennis.
Volg de aanwijzing van de docent op en vraag wanneer iets niet duidelijk is.


Agnesklinkert.nl is niet aansprakelijk voor schade en/of verlies van eigendommen van de cursist, noch voor enig lichamelijk letsel dat voor, tijdens of na een les is ontstaan.

bottom of page