top of page

Trancereis

Het is alweer de laatste les dit seizoen. en vaak doe ik de laatste keer een yoga nidra. Nu wil ik een trancereis met jullie gaan doen. Geleerd op m'n opleiding sjamanisme.


Wat is een trancereis?

Een trancereis brengt je naar een diepere staat van bewustzijn. Of naar het onbewuste, het kwantumveld, hoe je het ook wilt noemen. In die diepere staat heb je makkelijker contact met je intuïtie en je innerlijke wereld en kun je een soort van wakker dromen. Je reist met je bewustzijn zonder je te verplaatsen. Levenslessen worden aangereikt, vaak in symbolen. Je kunt vragen stellen waarop je op een verrassende manier antwoord krijgt.  

Een trancereis kan je inzicht, genezing en kracht te geven. Trancereizen hebben een diepe helende werking. En dat kun je maandag ervaren. Dat klinkt goed toch?

 De trancereis die ik geef ziet er als volgt uit. 

Ik begin met een uitgebreide ontspanning en daarna begin ik met drummen. Door het monotone geluid van de drum, ook wel de hartslag van de aarde wordt genoemd, kom je in een diepe ontspanning. Alle tijd om je daar lekker aan over te geven.

Vervolgens neem ik je mee op reis in een geleide meditatie. Je hoeft niets te doen.  

Alles komt vanzelf. 

Misschien ga je beelden zien, misschien kleuren of gedachten. Misschien zie je helemaal niets en lig je gewoon lekker. Er is geen manier hoe het hoort, ontspan gewoon en laat het gebeuren. 


En eindelijk eindelijk eindelijk is mijn medicijnwielborduursel af en daar ga ik jullie maandag ook nog van alles over vertellen.

Ik ga smudgen, we doen een dansje. Tralila, tot maandag!Comments


bottom of page