top of page

Reacties

Kundalini yoga was nieuw voor me en het lijkt niet op de yoga waar ik al bekend mee was. Geen langdurende, ongemakkelijke houdingen maar juist krachtige en doelgerichte bewegingen die nadien veel energie en ontspanning geven. De yogales van Agnes is onderverdeeld in meerdere oefeningen van gemiddeld vier minuten en deze variëren enorm wat iedere les erg leuk en boeiend maakt. De ademhaling is belangrijk en varieert ook van zeer snel tot langzaam en diep en zelfs een tijdje zonder adem blijven. Adem ìs ook heel belangrijk, het voelt heel goed om dat te trainen en dat werkt door de rest van de week. Agnes is een fijne juf, ze heeft een warme, rustige stem en ze wijst ons er keer op keer op om in ons eigen energieveld te blijven. Op die manier doen de oefeningen beter hun werk en voel je ook beter welke ruimte je überhaupt inneemt. De muziek ondersteunt de oefeningen op een prettige manier, hierdoor houd je lastige oefeningen beter vol en kun je nog meer opgaan in de oefening. Het chanten had ik nog nooit gedaan, in het begin was het wat onwennig maar na een paar keer voelde het al heel fijn om met z'n allen zo'n mooie sound te maken.

 

Sofie Graas

Yoga was voor mij altijd iets wat ver van mijn bed stond. Na een keer te hebben meegedaan bij iemand anders was ik nog steeds niet overtuigd hoewel ik me wel kon indenken dat het goed voor mij zou zijn om te doen. Ik vond de oefeningen echter altijd ingewikkeld en veel te serieus. Bij het lezen van het woord 'Kundalinilalala' was ik eigenlijk al om. Dat klonk vrolijk en toegankelijk! En dat is ook zo gebleken. Agnes is vrolijk, relaxed, nuchter, liefdevol en enthousiast en een avondje kundalinilalala helpt mij om dichter bij mezelf te komen, met een lekker los en stromend lijf. Ik voel me meer open en zacht en doordat er veel muziek bij gebruikt wordt waarbij we ook mogen zingen, voel ik me extra relaxed

Sira Baars

De thee staat klaar 

De sfeer is ontspannen 

De zaal prettig 

De juf prachtig 

De sets zijn te overzien en goed te doen 

De uitleg duidelijk 

Het gevoel nadien fantastisch 

Er komt een flinke stoot energie vrij 

Ik ben zeer tevreden en blij met kundalini yoga gegeven door lieve Agnes 

Lucy Dam

De yoga-lessen van Agnes ervaar ik als heel plezierig. Duidelijke uitleg, gemoedelijke sfeer en geen poespas of competitiedrang. Lukt het niet dan is dat absoluut helemaal oké. Deze yogalessen zijn toch anders dan de gangbare yogalessen die ik kende. Naast de lichamelijke oefeningen, zijn er vormen van ademhaling (de vuurademhaling) en mantra's/chants. Deze combinatie voelde eerst vreemd, maar al tijdens de 1e les merkte ik dat ik me er goed bij voelde. Ik kan niet goed omschrijven wat het met me doet, maar ik voel me prettig, licht, vredig, voldaan en open na de yogales.  

Agnes is een heel toegankelijke, lieve, nuchtere en enthousiaste trainer die je meeneemt op de kundaliniyogareis terwijl ze je steeds stimuleert om bij jezelf te blijven en te doen wat goed is voor jou. Mijn ervaring is ook dat de groep heel plezierig is; alles is oké en geen oordeel. Heel fijn!

Agnes van der Leest

KundaliniJAJAJA!!!Agnes is een super'juf' en deze vorm van yoga is de verademing die yoga zou moeten zijn :)). Ik vind het een cadeautje. Het raakt, het geeft energie, het ontspant, het geeft ruimte, het ontroert, het geeft kracht en het is vreselijk gezellig. Nou, wat wil je nog meer?! 

Agnes Nanninga

Misschien helaas.... (maar ik heb het niet als een probleem ervaren) was ik een van de weinige mannen die aan de lessen van Agnes heeft meegedaan. Die andere mannen hebben iets gemist!!! 

Meestal vermoeid kwam ik aan bij het Yoga centrum waar Agnes haar lessen geeft. elke keer verbaast het me weer waar al die energie vandaan komt die ik na afloop ervaar. De spontane en onbevangen manier van lesgeven zal er zeker toe bijdragen.

Daarnaast is Kundalini yoga heerlijk actief, vrolijk, speels, rustgevend, verwarmend, onthaastend en vooral leuk en blijmakend :). 

Bé Heeres

bottom of page