top of page

7e lichaam: aura

Je zevende lichaam is je aura, het hele elektromagnetisch veld rond je lichaam.

Een gemiddeld aura van een mens is 1,5 tot 2 meter wijd. Het is de ruimte als je je armen naar voren en opzij strekt en dan is het puntje van je vingers ongeveer het einde van je aura.

Maar nog veel interessanter is om nu te gaan staan, ja nú. Je ogen dicht te doen, je armen naar voren en opzij te strekken en eens intuïtief te voelen tot waar jouw aura komt. Is dat inderdaad tot aan je vingers, of is je aura veel kleiner of groter? Alles kan. De oefening is om je bewust te worden van jouw energieveld. Van energie. Want uiteindelijk is alles energie.


Je aura is een beschermlaag om je heen dat negatieve invloeden (negatieve gedachten, ziekten) buiten je houdt.

Alles is af te lezen aan je aura. Ik mag graag af en toe een reading ondergaan en het verbaast me altijd wat er te lezen valt uit je energieveld. Je fysieke, emotionele en mentale gesteldheid en dat wat je meegemaakt hebt of gaat meemaken wordt erin opgeslagen. Hoe magisch. En hoe veel ook. Goed idee dus om je aura af en toe schoon te maken! Met deze tips bijvoorbeeld.

Met een sterk aura voel je je veilig; je kan jezelf blijven ongeacht de omstandigheden. Je bent spontaan, liefdevol, open en gevend, je durft je hart te openen. Mensen met een sterk aura zijn hartgecentreerd. Omdat je aura sterk is komen negatieve invloeden niet gemakkelijk binnen en ben je goed beschermd tegen ziekte.

Met een wat zwakker aura heb je het vaak wat lastig om jezelf te blijven in een groep. Het maakt je wat bang en onzeker om te blijven staan. En das logisch want je bescherming is niet zo sterk dus dat voel je heel goed aan. Wat je vaak ziet is dat mensen met een wat zwakker aura zich aanpassen. En liever alleen zijn dan met heel veel mensen tezamen. Het voelt allemaal wat kwetsbaar.

Wat kun je doen om je zevende lichaam te versterken:

*Allereerst een aantal fijne yogahoudingen uit de Happy Hart Set:

  • de Triangel

  • de Boogschutter houding

  • Naar je hart (ego-eradicator)


*Zing hardop en vol vreugde en neem anderen daarin mee!


*Alle meditaties die je aura versterken, meditaties met focus op het 7e chakra in het bijzonder. Er zijn prachtige meditaties die je laten visualiseren om je aura schoon te maken en te houden. Deze bijvoorbeeld.


*Het dragen van witte kleding vergroot je aura.


*Net als het dragen van gele stenen (citrien, amber) en het eten van zoete gele vruchten (ananas, banaan, mango, perzik). Hoe makkelijk kan het zijn!


*Je lichaam en haar bewust wassen helpt je aura te reinigen. Douche bewust, maak er een reinigende meditatie van.


*Als je je lichaams- en hoofdhaar op natuurlijke lengte laat zijn versterkt dat je aura. Niet meer naar Derk dan maar :-)Dan de numerologie van de 10 lichamen:


De 7 heeft geweldige kwaliteiten. Nummer 7 wil vooraan staan omdat hij of zij mensen wil verheffen.

Het negatieve aspect van het nummer 7 is dat deze persoon zich terug wil trekken in zijn schulp. Een 7 kan gemakkelijk aan het wankelen gebracht worden door anderen en door een onbekende omgeving. Mensen met een 7 die deze blokkade oplossen zullen zich overal thuis voelen.

Heb je een 7 als zielenummer?

Als je onder stress staat trek je je terug. Andere mensen en de omgeving zijn dan te overweldigend voor je. Wat helpt is mediteren om verbinding te maken met je ziel. Als je in meditatie gaat, zal je in staat zijn gemakkelijk een kanaal te zijn voor een stroom van opliftende ziele energie.

Heb je een 7 als gavenummer?

Je bent de enthousiaste "gangmaker van de party" en kan gemakkelijk goede energie genereren.

Heb je een 7 als karmanummer?

Je wordt vaak overweldigd door alles in de buitenwereld. Je kunt een kantoor binnenkomen met een presentatie die helemaal klaar is, maar opeens totaal niet kunnen spreken. Er komen zoveel invloeden van buiten binnen in je aura, dat dit je geest wat kan verwarren.

Als je hieraan werkt -of gewerkt hebt- zal je in staat zal zijn elke situatie aan te kunnen en je

vol zelfvertrouwen te voelen. Het doet er niet toe hoeveel negativiteit er op dat moment in de omgeving aanwezig is, omdat je aura zo sterk is dat de negatieve invloed niet in staat is er doorheen te komen.

Heb je een 7 als levenslotnummer?

Een persoon met een Levenslot van 7 wordt als een zeer hartverwarmend, geestverheffend type

gezien.

Heb je een 7 als padnummer?

Je hebt te leren om de mensheid te verheffen, inspiratie te geven en ervoor zorgen dat mensen hoop voelen waar geen hoop is.

Jij kan ineen situatie alle betrokken pijn zien, en je wil en kan de ander uit die situatie te brengen. .

Een persoon met een 7 is iemand, die voorop loopt, wiens aanwezigheid erg krachtig is.

Nummer 7 is een zeer krachtig nummer. Deze personen hebben een sterke aanwezigheid en ze hebben een sterk gevoel van zelfbesef. Dat komt, omdat ze niet door invloeden van buiten van hun stuk worden gebracht. Hun aura is sterk genoeg, zodat ze niet van hun stuk worden gebracht.

Verder:


De yoga die we deze week gaan doen komt uit bovenstaand boekje. De meditatie... ik weet het nog niet. Of de Maaaaaaaaaaaa-meditatie , of een meditatie met de mantra Aad Gurey Namee, de mantra voor bescherming. Of of of.... We gaan het zien!

Liefs Agnes

Comentários


bottom of page