top of page

Het was een bijzonder proces, dat huisgebeuren:

Wat we graag wilden is gebeurd. Ons huis met die dure woonlasten is verkocht. En hoe! Binnen een week. Ons droomhuis was niet helemaal goed geaffirmeerd en door anderen gekocht en er was nog geen ander huis. Oei.

Reacties uit mijn omgeving: Wat vervelend voor jullie! Heb je er niet enorme stress over? Je doet er wel luchtig over!

En ik begin steeds beter te voelen dat ik zelf mijn verhaal mag maken van mijn leven en dat anderen dat doen vanuit hun perspectief. Want ik heb niet echt een probleem gehad. Het lukte me meestal om in het nu te blijven. Ik ervoer vrijheid en lichtheid en had het volste vertrouwen dat we ooit wel ergens zouden neerstrijken. En het is zo fijn om dat zo te voelen!

Mediteren lieve mensen, that’s the key!

We gingen een heleboel huizen kijken en wisten steeds beter wat we wilden. En toen vonden we een huis waarbij ons gevoel JA! zei.

Ons huis. Met een tuin. Vogeltjes. Voldoende kamers. Open haard. Een zolder om te schilderen en te mediteren.Vlakbij ons vorige huis, fijn voor de kids.Vlakbij het meer.

Oké, ons huis is niet het mooiste meisje van de klas en zeer gedateerd. En ze staat heel zielig op rare plekken uit te kijken en staat aan een hele drukke laan met een hele grote flat. Maar yes! We gaan spotgoedkoop wonen. En geliefde A. en ik gaan lekker samen klooien en klussen. Hoeraaa! Champagne!

Hoe kan ik dit nou linken naar Kundalini yoga? Alvast een meditatie voor in ons nieuwe huisje dan maar:

Deze meditatie zal je knus en tevreden doen voelen. Hij werkt om balans te geven aan de hersenen door je innerlijke vermogen te versterken om doorlopend in contact te zijn met je hogere zelf.

Houd van de rechterhand de top van de duim tegen de top van de middelvinger en van de linkerhand de top van de duim tegen de top van de pink. De nagels moeten elkaar niet raken. Bij vrouwen dienen de handposities gespiegeld te zijn. De schouders hangen en houd de handen 15 - 20 cm uit elkaar, met de vingers naar voren wijzend een beetje voor de tepels. De ogen zijn 1/10 open. Adem normaal en mediteer voor 11 minuten, adem dan in, maak even stevige vuisten met beide handen, en ontspan.


bottom of page