Zonsverduistering

Bijgewerkt: feb 7


Op vrijdag 20 maart 2015, tussen 09:30 en 11:48 uur , vindt een gedeeltelijke zonsverduistering plaats. De Maan schuift dan vanaf de Aarde gezien precies voor de Zon langs. Dat ziet er zo uit:

Die zonsverduistering is me nogal een ding in de spirituele wereld. Een bijzonder natuurverschijnsel dat wat doet met ons.

De zon, de maan, de sterren en de invloed daarvan... ik vind het leuk om te weten.

Petra Stam schrijft er interessante artikelen over.

Op haar website en via Facebook blijf je op de hoogte. Petrastam.nl

Ze zegt onder andere over de aankomende zonsverduistering:

Word je tijdens de zonsverduistering bewust welke thema’s, gedachten en gevoelens er bij jou spelen. Je kunt je bewust worden van je diepste wensen, maar ook zien wat je hebt weggeduwd (om wat voor reden dan ook).

Jouw thema’s en de hemelse energie zullen tezamen een nieuwe cyclus in beweging brengen en deze kan wel zes tot twaalf maanden duren.

Je gaat ervaren dat kwetsbaar zijn ook een kracht is en dat liefde, bescherming en zorg nodig zijn en een grotere rol spelen de komende maanden. Zowel voor jezelf als voor anderen.

Nou dat klinkt goed: Sta bewust stil bij het moment van zonsverduistering en dat wat bij jou bovenkomt (wat je wilt of waar je aan moet werken), daar ga je daadwerkelijk mee aan de slag.

En de wereld wordt opener en liever. Jeeej!

Petra Stam heeft ook een boek geschreven over de invloed van de maan.

Ik vond het een heul interessant boek.

Enne.. wel bewust meemaken hoor, die zonsverduistering want de volgende is pas in 2021


Agnes Klinkert

06-20930627

Agnesklinkert@ziggo.nl

Yoga locatie:

DeYogiSchool

Rivierenhof 12

Groningen