top of page

Een stemanalyse


Op Facebook kwam een berichtje voorbij dat je een gratis stemanalyse kon winnen. En die won ik (zij het via omwegen want eigenlijk won mijn lieve zus maar die kon niet en heeft toen mij voorgedragen jeuheu). Een stemanalyse, wat is dat nou weer?

Een stemanalyse is een snelle en eenvoudige methode om inzicht te krijgen in de sterke en zwakke kanten van je persoonlijkheid, je energetische balans en je fysieke gesteldheid. VA voice analyse is een geavanceerd computersysteem dat via een korte stemopname een diep inzicht geeft in de persoon achter de stem. Wat zijn je sterke punten op sociaal, emotioneel, impulsief, en persoonlijk gebied en wat zijn je valkuilen. Hoe kom je over bij de ander, hoe is het gesteld met je energetisch systeem (chakra’s), en wat zijn je onbewuste en bewuste karakter eigenschappen. Ook meten we welke organen of lichaamssystemen worden belast. Het systeem combineert de nieuwste technieken en wetenschappelijke inzichten met eeuwenoude kennis en wijsheid. Indien gewenst krijg je een geluidsbalans met geluidsgolven die het evenwicht herstellen en het zelf herstellend vermogen van het lichaam activeert.

Dat klinkt fijn. In m'n zoektocht naar verlichting is alles welkom!

En zo arriveerde ik bij het Ayurvedisch instituut (ja, daar waar ik les ga geven) en ontmoette ik Yvonne van yyoga.nl En het ging als volgt: Ik mocht 5 minuten volpraten in een microfoon en daar maakte de computer een analyse van.

De computer? Ja, Yvonne heeft het uitgelegd: geluidsgolven, hersenhelften, frequentie eh… zoiets…

Maar de resultaten waren veel, en best bijzonder. Informatie over hoe het zit op je emotionele en je rationele vlak. Over hoe je overkomt, wat je bezighoudt… Over je enneagram en over je chakra’s..

Wat er vooral uitsprong was dat ik emotioneel niet geheel in balans ben.

Hmm. Ja, dat klopt wel. Trouwe lezers weten vast de oorsprong van deze emotionele disbalans.

Dus dat had die computer toch maar mooi ff raak geschoten! Of zou die ook m'n blog volgen?

Ik heb een bestand thuisgestuurd gekregen met heel veel informatie.

Tjonguh: wat ben ik veel! En dubbel! En toch ook wel herkenbaar!

En daar zaten toch weer een aantal dingetjes in waarvan ik dacht: oh ja, dat is ook zo.

Daar wil ik naartoe. Daar ga ik aandacht aan besteden. Dan word ik vast verlicht :-)

Het allerfijnst: een bestandje met geluidsgolven die ik ook kreeg toegestuurd en die ervoor zorgt dat dat wat in disbalans is weer in balans komt. Zoiets.

Soort van meditatietje.

Fijn...


bottom of page