top of page

Een APK keuring voor wel 3 jaar!


Mijn allerliefste vriendin Agnes ken ik door en door. We zijn allebei zoekers, absoluut geen vinders en zoeken ons immer suf in het leven. Ik ken de thema’s en soms best pittige worstelingen van die lieve Agnes. Tot ze met Kerst met een serene, lichte blik aan onze kerstdis zat. Vanwaar? Nou, vertelde Agnes, ik heb een bronreading gehad en nou is alles op z’n plek gevallen…

Een bronreading! Dat wil ik ook!

Een bronreading: Een Bronreading geeft verdiepende informatie over je spirituele levensweg, die op de ‘achtergrond van het aura- en chakrasysteem’ aanwezig en dus inleesbaar is. Tijdens een Bron-reading worden de fundamentele levensvragen beantwoord. Een Bronreading geeft dus direct antwoord op de ‘waarom’- vragen waardoor de reden van deze leerprocessen en daarbij jouw persoonlijke missie op aarde inzichtelijk wordt. Centraal staan de ‘waarom’- vragen, zoals: hoe komt het dat ik ooit dit leerthema heb opgedaan en wat is het nut ervan in het kader van mijn algehele spirituele ontwikkeling? Of vragen zoals: waarom speelt dit thema een zo prominente rol in mijn leven in vergelijking met andere thema’s? Waar ga ik heen in mijn spirituele ontwikkeling? Er wordt op verdiepende wijze helderheid gegeven over de oorsprong van psychologische & spirituele leerprocessen (blokkades) die actueel zijn.

Goed, daar ging ik. Op een ijzelige dag. Wat ik prettig vond is dat Erik de reading beschreef als een soort APK waar je 3-5 jaar mee vooruit kunt. Dat klinkt goed. En toen begonnen we en verloor ik alle gevoel van tijd en ruimte en werden me dingen verteld waar ik jullie niet mee lastig zal vallen maar waarvan ik diep, heel diep weet wat het betekent en waar ik heen moet. Zinvol. Een aanrader.

Geen zin om naar een reader te gaan?

Of geloof je uberhaupt niet in dat zweverige auragedoe?

Misschien kun je dit eens bij jezelf proberen:

Meditatie om je energielichaam te voelen en te zien

Deze meditatie geeft je het vermogen om je energielichaam te voelen en te zien. Hij kan je bewust maken van het latente bewuste gebruik van je electromagnetische veld en van je subtiele lichamen zowel als je fysieke lichaam.

Hoe je deze kriya moet doen.

Zit met een volkomen rechte rug. Houd je bovenarmen naast je borst. De onderarmen maken een hoek van 30 graden met de borst met de open handpalmen naar elkaar toe. De vingers zijn een beetje gespreid en licht gebogen. Adem lang, diep en langzaam. Houd de ogen half open en richt de aandacht op de plaats tussen de handen.

Terwijl je ademt, voel de energie stromen van de ene hand naar de andere. Na een paar minuten, zal je de energiestroom beginnen te zien.

Doe deze meditatie 11 minuten.

bottom of page