top of page

Vandaag deed ik m weer eens.

Maar hij is klaar.

Alweer een tijdje zelfs.

De 40 Daagse Nahbi Kriya

Gedaan.

Samen met 13 dappere lieve yogi's.

Ik vond het wel spannend in het begin: wat zet ik nou weer in de wereld??

Met zo'n 40-Daagse gaat iedereen toch iets aan met zichzelf en daar voelde ik me best verantwoordelijk voor.

We begonnen gezamenlijk, ik maakte een groepsapp aan en ieder deed zijn ding.

De eerste dagen hadden we elkaar nodig: trots delen dat het goed ging, vragen over effecten van oefeningen, pijntjes....

Maar op een gegeven moment werd het rustiger op de app en maakte iedereen zich op zijn eigen manier meester van de set.

Ik ook.

De kriya werkt op je 3e chakra en ook dat heb ik gemerkt en anderen met mij. Alleen al in je fysiek krachtiger zijn, rechter lopen, buikkracht voelen....maar ook in je innerlijke kracht. Jezelf in de wereld zetten en weten waar je power ligt.

De ochtend vind ik toch de fijnste tijd voor yoga alhoewel ik helemaal geen ochtendmens ben. Maar het is magisch om na de oefeningen onder een dekentje te liggen en het licht te zien worden.....vogeltjes...licht.... en stevigheid in jezelf omdat je al iets in de wereld hebt gezet.

En dat hebben we gedaan met elkaar. Iets in de wereld gezet.

40 dagen discipline, ontdekken, doen vanuit de wil om te groeien, liefde voor jezelf.

Das mijn groepje.

Trots!!!

Het leuke is dat zelfs één yogi doorgaat.

En dat kan hoor. 40 dagen is nog maar het begin!

Voor haar even het volgende motiverende staatje:

40 Dagen: doorbreekt ieder negatieve gewoonte gerelateerd aan het doel van de kriya. 90 Dagen: installeert de nieuwe gewoonte diep in je bewustzijn en onderbewustzijn. Het transformeert je op een diep niveau. 120 Dagen: bestendigt de nieuwe gewoonte gecreëerd door de kriya. De positieve effecten ervan worden permanent opgeslagen in je psyche. 1000 Dagen: je wordt de nieuwe gewoonte of het nieuwe bewustzijnsniveau meester.

We kunnen nog even vooruit.

En nu zitten we midden in de Lente-Detox.

Weer iets nieuws.

Ook fijn!


bottom of page