top of page

Een vorig leven


Vorig jaar hoorde ik over mevrouw W. Een reader. Iemand die contact heeft met een gids en daar vanuit informatie doorgeeft.

Een kundalinicollega heeft veel aan haar: zij kan door deze readings heel gemakkelijk bepaalde zaken in haar leven duiden, accepteren en daarvan leren. Nou, dat wilde ik ook, want altijd in voor iets nieuws. Toentertijd zat ik in crisis met geliefde A. en ik hoorde dat je ook een relatiereading kon doen. Dat leek ons wel wat: niets oeverloze sessies, maar lekker hup hup, in een dik uur klaar.

Nou was de wachttijd van deze mevrouw bijna een jaar dus pas vorige week togen wij haar kant op, Met een inmiddels best happy prille hernieuwde relatie.

Mevrouw W. woont prachtig en is lief. Ze heeft dus een gids bij zich en die praat met onze gidsen, zo moet je je dat een beetje voorstellen. En met name je vorige leven wordt geduid, daar mag je namelijk dit leven mee aan de gang om de pijn van het vorige leven in dit leven te helen.

Nou, het was ongelooflijk, maar veel werd ons helder: oh, daarom doe jij zo……. Ik houd het meest precaire natuurlijk lekker voor onszelf maar een klein tipje van de sluier dan:

Volgens mevrouw W. was ik mijn vorige leven doof. Oh, daarom kan ik niet tegen veel geluid en ga ik ik uit van lichaamstaal. Oh daar komt dat geïsoleerde gevoel vandaan….. En ik liet in mijn vorige leven veel gebeuren, ging vaak over mijn grenzen heen voor geld. De prostitutie dus. Nou zeg! Wat maakte dat toen we weer in de auto zaten geliefde A. zei: “Zo! Dus! Een doof .......... "(vul zelf maar in. Iets met prostitutie, niet heel spiritueel)

Hahaha, daarom hou ik van die man. Omdat we samen superspiri activiteiten ondernemen en er dan helemaal inzitten maar er zelf ook het allerhardst om kunnen lachen en kunnen relativeren. Neemt niet weg dat het een bijzondere ervaring was. Waarin kwartjes vielen. En waarin we steeds beter gaan snappen dat het gedrag van de ander zo bar weinig met jezelf te maken heeft.

Een meditatie die niets met bovenstaand verhaal te maken heeft maar wel heel lekker is en we deze week in de yoga gedaan hebben:

4 teugen ademhaling

Een meditatie om je longcapaciteit te vergroten want we ademen allemaal te veel en te oppervlakkig.

Door diep te ademen wordt je rustig en je longinhoud sterker. Op een dieper niveau geeft het geduld en vertrouwen.

Zit met een rechte rug in kleermakerszit, je kin een beetje in.

Je handen in gyan mudra (duim en wijsvinger tegen elkaar aan) en focus je op het puntje van je neus.

Concentreer je op je adem.Adem in 4 teugen in en adem dan in 1 keer helemaal uit.

Doe dit in een rustig en aandachtig tempo, wat bij jou past.

Doe dit tussen de 3 en 11 minuten.


bottom of page