top of page

En nu zitten we al op dag 8! Dag 8 van de uitdaging om 40 dagen achter elkaar dezelfde set oefeningen te doen. De nabhi kriya doen we: een set voor je navelpunt om kracht, energie, moed en ruimte voor jezelf te creëren.

We zijn gezamenlijk gestart op de donderdag en op de zondag.

16 opgetogen yogi’s die er zin in hadden om de uitdaging met zichzelf aan te gaan.

Er werd die lessen fanatiek meegedaan, meegeschreven, gezucht en gesteund en iedereen barstte van de energie. We hebben een groepsapp aan gemaakt en nu is iedereen thuis elke dag de nabhi kriya aan het doen.

Het ontroert me: Er worden thuis hoekjes gemaakt voor een eigen yogaplek, er wordt heeeel vroeg opgestaan, vrienden en familieleden zijn betrokken...

Er wordt van alles gevoeld en beleefd en daarbij ondersteunen we elkaar op de app… Iedereen doet de kriya op zijn of haar manier en alles is goed. We zijn nog redelijk aan het begin, ik ben benieuwd wat we nog allemaal gaan tegenkomen.

Eén ding weet ik wel:

Ik ben er heel trots op dat we met deze groep zoveel positieve energie in de wereld zetten: de energie van jezelf willen upliften, de uitdaging aangaan met jezelf, oefenen in commitment en discipline en bovenal: houden van jezelf.

Op veler verzoek is ie hier dan :-): De nabhi kriya!


bottom of page