top of page

En weer binnen 10 minuten blij


Ik heb m al eens gedeeld op dit blog: de allerblijste Celestial meditation van de heeeeeeeeeeele wereld: Har Gobinda!

Een Celestial meditation is een gezongen mantra met hand- en armbewegingen. Er zijn een aantal op Youtube te vinden maar een leraar is ook vrij om er zelf één te verzinnen. Celestial meditations openen je hart en versterken je aura.

Voor het kundalini opleidingsweekend moest iedereen een Celestial meditation voorbereiden. En ik wist het gelijk: Har Gobinda! Have fun! zeggen de teachers regelmatig tijdens de opleidingsweekenden, en dat lukt vast met deze meditatie. Afgelopen weekend zaten wij op Sinterklaasavond heel moe en suf naar een video met een les van yogi Bahjan te kijken. En daarna werd er gevraagd of iemand zin had om een meditatie te leiden die een beetje energie zou geven. NEE! Dacht ik...Want: kan ik dat wel.....spannend.....niet heel goed voorbereid, maar JA! Zei ik....omdat ik zelf zo'n zin had in actie. Ik leidde de meditatie en qua Engelse uitleg ging het niet vlekkeloos :-), ik kon er geen einde aan breien en het einde was uiteindelijk veelste abrupt maarrrrrrr: ik voelde gelijk de blijheid in mijzelf, ik zag blije gezichten en er was energie!

Daarom: hier is ie nog een keer: mijn favoriete Celestial meditation. De lieve mevrouw doet m eerst heeeeeeeeeeeel langzaam voor. En dan lekker meedoen! Energie! Fun! Ook leuk met kinderen en bejaarden!

bottom of page