top of page

Een avondje met aliens


k vind momenteel alles stom. Ik ben een geliefde, een juf, een collega, een vriendin, een moeder met een zeer kort lontje.. En ik weet ook wel hoe het komt: verhuizen, werk, start nieuwe yoga opleiding….het is me te druk. Ik ben voortdurend in beweging en heb juist rust nodig. En dan ga ik in oude patronen zitten: overal een oordeel over hebben, alles stom stom STOM vinden. Maar gelukkig had ik me al een hele tijd geleden opgegeven voor een lezing van Haggai Katz, samen met mijn allerliefste vriendin Agnes. Lekker even zitten in een zaaltje. En wie weet hoe verlicht we het zaaltje verlaten!

Haggai Katz is wereldwijd de meest bekende healer die samenwerkt met een speciaal medisch team bestaande uit aliens (met beroepen als dokter, chirurg, wetenschapper). Zij bieden mensen medische behandelingen aan, met (eveneens onzichtbare) geavanceerde medische apparatuur en instrumenten. Behandelingen die worden uitgevoerd vanuit een andere dimensie en ver vooruit lopen op de reguliere geneeskunde. De resultaten zijn dermate spectaculair dat het fenomeen onmogelijk valt te ontkennen.

Nou, daar zaten we dan. Een hele zaal vol spirituele best serieuze mensen. En we luisterden naar Haggai. Die vertelde over andere dimensies, de bron, de aliens uit een andere dimensie.. ach ja waarom ook niet? Dus deden we fanatiek mee met de meditatie. Je moest je intentie in jezelf uitspreken (ik wil alles leuk vinden!) en het laten gebeuren. En die meditatie was te gek! Mediteren in groepen is sowieso zo fijn! Ik voelde de hogere energiefrequentie, m'n voeten zaten vastgeplakt aan de grond, het fonkelde in m'n hart en ik was heel ver weg. Het was de bedoeling dat de aliens met ons aan de gang gingen maar die zijn wellicht aan ons voorbijgegaan.

In tegenstelling tot anderen in de zaal. Iedereen zag blauwe mannetjes, groene mannetjes, men was geopereerd, toegesproken. Er was van alles gebeurd. En dat wilde iedereen ook heeeeeel graag vertellen. "God wat word ik daar toch kriegel van" fluisterde ik naar Agnes.

“De aliens hebben wel stom weggenomen maar zijn niet aan de synoniemen toegekomen” reageerde zei.

En daar moest ik heel heel hard om lachen....en we waren toch wel erg teleurgesteld dat we nog zo laag op de spirituele ladder stonden dat de aliens ons niet wilden....en we hebben nog overwogen om aliens te verzinnen voor het thuisfront maar dan zakten we nog verder de ladder af en dat wilden we ook weer niet en toen gingen we naar huis en dat waren de aliens.


bottom of page