top of page

Bergkristalmeditatie met kristallen klankschalen


Van mijn alderliefste vriendin Agnes kreeg ik een bergkristalmeditatie met kristallen klankschalen cadeau. Hoe lief is dat?

In Waskemeer, via soulspirit.nl eerst een les Kundalini yoga en toen de bergkristallen:

Andreo Lamandassa, www.semoea.nl begeleidde de sessie:

Je krijgt 2 grote bergkristalpunten die met je natuurlijke energiestroom mee gaan resoneren. Een in je aanvoerende hand (je linkerhand) en eentje in je afvoerende hand (je rechterhand).

Wanneer je helemaal mee resoneert met deze 2 kristallen en in een diepe ontspannen toestand bent gekomen en de kristallen meestromen met je natuurlijke energiestroom word je lichaam naar een hogere trilling gebracht en je aura gezuiverd. Wanneer je helemaal hierin zit, zeg ik gedurende 20 tot 30 minuten niets, omdat jij in interactie bent (gaat) met deze energie.

Nu je zo lekker ontspannen ligt en geniet van de kristalenergie begin ik met het bespelen van de kristallen klankschalen en ga jij op een wonderbaarlijke helende reis met je innerlijke begeleider.

Ik ervoer een enorme kou, de prachtigste blauwe kleuren en een sterk gevoel van zuivering & loslaten. En dat laatste klopte volgens Andreo: kou staat voor transformatie en loslaten.

En dat zomaar op een zonnige zondagochtend! Mooi!

En die kristallen klankschalen klinken zo:


bottom of page